Read more: http://www.wayneharraz.com/2015/04/how-to-score-100-seo-at-chkmecom.html#ixzz3d6YfFT3V Chapter 162 || Giant Bubble @ Setia City Mall ~ olahbersama® Blogger Widgets

June 02, 2015

Chapter 162 || Giant Bubble @ Setia City Mall

| Posting by: jie || Photo by : jie |

Bismillahirrahmanirrahim,

Ni episod kedua. Yang pertama di Pantai Bersih.[KLIK LINK]
Petang tu dari Bukit Kapar. Rumah adik En. Edi.
Sampai dalam pukul 5.30 petang. Panas. Ramai sangat. Rupanya ada event MYVI.
Big Event.

Plan nak main giant bubble. Nasib baik ada jugak ruang yang kosong yang memang dedicated kot untuk giant bubble ni. So happy lah ZZ dan causin dorang, Qisya.

Layan gambar je lah.


Nak feed ikan kena beli makanan. Pastu budak budak tau tabur je suka hati.



Tengok gambar last bawah kanan. Zahra cuba untuk melompat. Kah kah kah. 





Zahra memang dah expert main bubble ni. 



Abang Long punya kurang menjadi. So memang banyak gambar Zahra dari Zahin. 
Tengok gambar bawah kiri.. Zahra tu... Rasa nak gigit je dia buat muka macam tu...






Candid. Abaikan muka yours truly yang tak ketahuan tu. 


Zahin, Qisya, Zahra



Rumput tu tajam woo.. sakit badan. Kali kedua Zahra dah takmau join. Sian dia. 

Shawl tu instant. Kain beli sendiri. Potong sendiri. Pastu hantar jahit tepi kat kedai. Pastu jahit sendiri buat instant.
Suka. Sebab panjang. 0.75 x 2m. 
Beli kain bidang 60 boleh dapat 2 helai shawl yang sama. Selai lagi mak dah amik.

Now aku dah tak beli shawl online. Kalau nak boleh beli dan buat sendiri. 
Serious rasa lagiiiiii puas hati. Eh. Melalut dah. 



Back to the topic. Tempat-tempat macam ni memang heaven untuk kanak-kanak dan anak-anak. Mak ayah pun enjoy. ada yang main giant bubble. Ada yang rehat-rehat. Ada yang totally ber piknik!! The choice is yours.

So pada yang duduk dekat tu.. bawak-bawaklah berkelah di sini. Zahra pun dah expert main bubble ni tau. Zahin pun kalah.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sapa nak try Larome Warm Serum/ Larome Slimming Serum. Boleh beli sebotol, Boleh beli set atau beli pakej. Semua ada. Ready Stock yang penting !!


Larome.
1 botol - RM 160.00
2 botol RM RM 320.00
4 botol RM 408.

Semua pembelian free postage. 
pembelian 4 botol free membership. 

Nak tau tentang semua produk Larome boleh refer SINI. [KLIK]

TQIA !!



Reactions:

1 comment:

  1. budak2 lagi suka ke tempat macam nih.. bestkan bila boleh buat shawl dengan citarasa sendiri.. lagi jimat..

    ReplyDelete

back to top