Read more: http://www.wayneharraz.com/2015/04/how-to-score-100-seo-at-chkmecom.html#ixzz3d6YfFT3V Chapter 157 || PickNik @ Pantai Bersih ~ olahbersama® Blogger Widgets

May 26, 2015

Chapter 157 || PickNik @ Pantai Bersih

| Posting by: jie || Photo by : jie |

Bismillahirrahmanirrahim,

Rentetan dari kejadian balik kampung aritu, kami bawak anak-anak ke sini. To be exact, wan bawak cucu-cucu. Kami follow je.

bagi cucu-cucu happy. And of course, they are happy.

Date : 9 Mei 2015
Time : 5.30 pm
Venue : Pantai Bersih, Seberang Perai.

Pengunjung sangat ramai especially on weekend. nampak ok jugak temoat ni sebab ada kedai makan. Ada laut yang anak-anak boleh mandi. Tak la cantik sangat but takat nak mandi sejam tu ok jerrr...

Untuk aku, kalau suruh pilih indoor atau outdoor, aku memang pilih yang macam ni. Peluh keluar. Anak-anak happy.

Sempat la dorang basahkan baju dan seluar di tepi pantai tu. Just to 'discharge' them. Oh part discharge ni memang aku nak sangat share. Cuma tak dapat softcopy je lagi. Dapat nanti pasti aku akan share. Untuk manfaat kita semua.

















Takleh nak nak feeling-feeling. Ada je yang nak photobomb!!!


Ni masa kami kecik-kecik dulu. Kah kah kah. Kecik-kecik dah bercinte.

So, pada yang balik kampung area sini, yang lalu lalang atau yang berjalan-jalan.. Boleh la bawak anak-anak ke sini. Confirm happy punya.


ok bai. 




Reactions:

0 comments:

Post a Comment

back to top