Read more: http://www.wayneharraz.com/2015/04/how-to-score-100-seo-at-chkmecom.html#ixzz3d6YfFT3V Chapter 123 || Throwback 03 - Family outing in Cameron Highland ~ olahbersama® Blogger Widgets

December 02, 2014

Chapter 123 || Throwback 03 - Family outing in Cameron Highland

| Posting by: jie || Photo by : Edi |

Bismillahirrahmanirrahim,

Dah lama dah ni. Entry peram gak. Bulan 11 2013. Setahun ko...Tak agak-agak peram ni. Dah boleh buat jeruk kalah jeruk Pak Ali.. Eh

Kami pergi 2 family. Family En. Edi dan family aku. Tapi family aku hanya aku dan mak aku je.

Konvoi 3 kereta. Tak sure cuti sebab apa. Sebab lama sangat dah.


Hari pertama. Duk rumah bakar sate. Ni assistant kecik. Sendiri bakar sendiri tak zabarr nak makan. 

Ni gambar hari kedua. Hari pertama tak pegi mana-mana. Sampai dalam pukul 2. Lepak rumah je bakar satay dan makan bekalan. Malam-malam hujan renyai-renyai. Keluar makan tomyam. Pastu balik tido. 







Zahra yang Kpop. Zahra yang Kepoh. 


Kids and Cucus. Minus En. Edi. 






Mr, jangan amil gambar kami je. Pls serve our strawberry tea. Gittew. 




Zahra, ambil bakul tu. Pastu pilih je buah mana yang berkenan.
Kata IBU MITHALI. 


Pegang je. Tak beli. Pastu kena sound dengan peniaga tu. Padan muka  T___T






Bapak mithali. Oh I love U.  Muahahaha..

Sebagai penutup terimalah kami kami yang romantikkk di taman bungaa.....

ok bai. 



Reactions:

2 comments:

  1. semua gambo cun tp ku suka n d best di gmbar terakhir tu..mbe xde sapa yg alert mcm tu..love u mar...
    gmbar ko mengingatkan daku ttg sesuatu...hihihi

    ReplyDelete

back to top