Read more: http://www.wayneharraz.com/2015/04/how-to-score-100-seo-at-chkmecom.html#ixzz3d6YfFT3V Chapter 87 || Zahin ke IKEA ~ olahbersama® Blogger Widgets

June 23, 2014

Chapter 87 || Zahin ke IKEA

| Posting by: jie || Photo by : jie |

Bismillahirrahmanirrahim,

Entry bersimpang siur. Takpelah janji buat entry.

Balik dari Phuket bulan 5 aku ambil leave Isnin tu. Selesaikan hal rumah. Zahra hantar pengasuh sebab kesian dia penat jalan-jalan 3 hari. Zahin pun cuti sekolah so bawaklah Zahin jalan-jalan juga.


Pagi tu breakfast dekat mamak. Zahin makan roti canai.
Baju putih. So pakai bib tisu ye nak...Nanti kena tukar baju plak..

kalau makan kat luar mesti nak order air sirap. Maklumlah kat rumah tak dapat air ni..



Dah makan, pegi ambil tisu lagi sibuk nak jadi superman. Oklah nak. Posing sket. 

Muka happy dapat jalan-jalan. 

Zahin suka pegi IKEA sebab ada banyak toys.

Buat macam bilik sendiri dah kekdahnya. 

Pastu dia jelah jadi mangsa suh berlakon. 

Mak pak enterprem. 

Tengok tu, siap berlakon tido lagi. Curlass zahin..



Penat. Ni dah tak berlakon. Ni tido betoi. Haha..bawah tu aku lapik tau. bukan tido direct atas troli.



Dah jaga, bagi upah eskrem.

Pegi IKEA ni berhantu. Kadang-kadang boleh naik hantu. Geram tengok macam-macam. 


ok bai.
Reactions:

0 comments:

Post a Comment

back to top