Read more: http://www.wayneharraz.com/2015/04/how-to-score-100-seo-at-chkmecom.html#ixzz3d6YfFT3V Chapter 85 || Portluck geng motor Skudai ~ olahbersama® Blogger Widgets

June 19, 2014

Chapter 85 || Portluck geng motor Skudai

| Posting by: jie || Photo by : jie |

Bismillahirrahmanirrahim,

Lama dah kami berempat plan nak jumpa. Tapi takpernah nye jadi.

Kami semua serumah masa di UTM Skudai. Ada lagi sorang tapi dia course lain. Masa study tu semua orang berkobar-kobar nak jadi engineer. gittew.

Perjumpaan kami adakan di rumah anak raje. Dah kata anak raje, of courselah security nya tip top. Siap dapat visitor lot parking lagi kami. Tapi kami tak jumpa bay # tu so parking kat open area. Padahal dedicated parking tu shaded lagi. Rabun. Nak buat macammana.

Aku yang paling last sampai. Depa dah makan-makan pun.

L-R ---Yours truly, Tuan rumah, Aza, Sazie
After 10 yrs graduated from UTM

Aku dukung anak tuan rumah. Adam. Muka cam sombong tapi manja budaknya. Masa nak amik gambar ni mak dia letakkan Adam kat bawah. Aku pi gatal tangan dukung. So aku sorang je lah yang ada anak dalam gambar ni..Huhu...
Tetiba sedar diri, nak perasan macam zaman belajar so letak Adam kat bawah coz weolls nak bergambar berempat. Sekali Adam xmau turun. Haaa...

Aku dukung je pastu posing gitu. Sebenarnya Adam ada kat belakang tu. Aku sorok. Wakakaka...

Aku tak kesah datang lambat sebab aku bawak ni..Dessert kan harusslah makan paling last.

Malas nak beli filling, rembat je anak punya oreo jadilah oreo cheesecake versi mini senang dimakan.


Sazie bawak nasi ayam panggang kuali ajaib, Aza bawa spagetti bolognese kambing, Raje sediakan air dan laksam.

Tu tangan sibuk je nak menapau time aku amik gambo. Time ni semua dah kenyang. Menapau sebab Sazie nak balik awal.

Jalan-jalan kat bawah. Cantiknya area sini. ZZ dah teruja gila tengok pool. Tunggu masa je tu..

kan aku dah kata. Nak tukar baju Zahra pun dah jadi drama. Huhu...






Tengok Zahin bukan main happy. Aku dah pesan awal awal dekat En. Edi suh bawak baju salin sebab dia yang kena masuk kolam. Ai is malas..





Zahra paling enjoy dengan caranya....

Kat belakang shaded area tu boleh buat event. hari tu ada birthday party. Aku suggest kat raje, boleh buat reunion kat sini..Haha


Habis main pool nak main playground plak. Cepat-cepat tukarkan baju. 


Rambut pun tak sempat sikat. 


Zahin bersama "Acik Aza". Sebab suka kat Aza, dia suh Aza yang buaikan. Ibu tak payah. Eksen ye...


Selfie dalam rumah lepas maghrib sebelum balik. That's y Sazie nan ado.

Guys, best lepak dengan uolls. Nanti kita buat lagi. 


ok bai.




Reactions:

3 comments:

  1. hahaha ZZ mesti happy2 kan dpt mandi manda k kolam tuh..yelah, sesekali dpt jmpa kwn lama, mmg best..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ZZ denga air..Hmm...memang la... :)

      Delete
    2. blom ada time nak p jimba2, mandi manda dengan abg izzat dia lagi che sue izzeyda.. lepas raya laa kot..

      Delete

back to top