Read more: http://www.wayneharraz.com/2015/04/how-to-score-100-seo-at-chkmecom.html#ixzz3d6YfFT3V Chapter 235 || Update blog. ~ olahbersama® Blogger Widgets

September 03, 2018

Chapter 235 || Update blog.

| Posting by: jie |

 Bismillahirrahmanirrahim,

Sian blog. Sawang banyak sangat ni. Fuhhhhh....

Tetiba rindukan waktu suka travel. Tetiba baca balik entry pegi Korea. Tetiba macam dapat semangat balik untuk buat benda-benda positif. Tetiba nak jadi better person untuk hari esok.

So this is list yang akan saya update. Nantilah bukan malam ni yang pasti. Sebab kena cari gambar dalam external harddisk.
1. Update travel Bangkok dengan BFF.
2. Update travel Johor (Legoland) dengan BFF jugak.
3. Update life sekarang, buat apa bake apa jual apa. Mana produknya..  hehehe.. happy pulak rasa nak update.
4. Update pasal anak-anak. Zahin Zahra Zharif. 2 tahun dah Zharif ni korang. How time flies. Nanti cari gambo jalan² dengan dorang jugak.
5. Gambo makanan yang #mzmasak. Aku la tu. Just for record. Eh semalam baru je buat seri muka . Resipi amik dari IG orang pastu try sedap. First time buat. Rasanya entry serimuka ni aka jadi entry pertama kot. Makan je lah yang ko suka kan. Well, yang ni memang positif dr dulu and forever. Kahkah.



Ok bai. Nak lipat kain. Ada 3 gunung Everest ni. Doakan ye.

Bai.
Reactions:

0 comments:

Post a Comment

back to top