Read more: http://www.wayneharraz.com/2015/04/how-to-score-100-seo-at-chkmecom.html#ixzz3d6YfFT3V Chapter 213 || Korea Getaway Autumn: Day 4 Part I - Jeju Island || ~ olahbersama® Blogger Widgets

December 23, 2015

Chapter 213 || Korea Getaway Autumn: Day 4 Part I - Jeju Island ||

| Posting by: jie || Photo by : jie | 

Bismillahirrahmanirrahim,

Korea: Day 1 Part I
Korea: Day 1 Part II
Korea: Day 2 Part I
Korea: Day 2 Part II

Pagi tu pukul 5 pagi dah ke Muan Airport. Dekat je pun. 
Kat sini flight ke Jeju 1 kali je sehari. Waktu ni lah. Flight kami tak silap 6.50 pagi.
Lama dah kan. Otak pun makin lupa.
tapi tetapp nak update entry. Bukan apa. Rujukan dimasa akan datang.

Tambang dari Hotel ke Airport -  10,000 w




Dah sampai Jeju. Dalam pukul 8++am gittew.



Lapo. Singgah fastfood beli jelah shrimp burger. Kenyang. 4,900 won. 

Lepas tu turun bawah. Ipah & Zita pegi ambil kereta sewa dan kami tunggu beg sambil minum kopi. Aku pun tak ingat dah beli apa tapi harga 4600 W. 

Dapat kereta terus zasss jalan. Kami ikut jalan tepi pantai. Syok ooo...






Spot pertama. Sambil berhenti pegi toilet. Ombak kuat sangat masa ni....Angin pun kuat. Sejuk pun boleh tahan

Masa ni toilet ni ada 1 paip getah so heaven gila dapat air direct. Tak payah guna botol mineral. Gittew.

Ada je guesthouse tepi pantai in case suka pantai. Kami pun suka tapi ni bukan guesthouse kitorang..

Spot kedua.

Sebelah kanan kitorang. Can't resist. Terlalu cantik. 
Masa ni Malaysia tengah teruk jerebu. tengok langit kat sana. 






Ada je laluan kalau nak merasa main air. Tapi memang tak la. Sejuk. 
Malas pulak nak buka kasut bagai. 


Opposite pantai. Lalang pun cantik. 
Kemain sangat nih.



Pastu sambung jalan lagi tepi pantai. Jumpa pulak pantai yang lagi awesome!! 
Best sangat !! Stay tune...


ok bai. 


















Reactions:

0 comments:

Post a Comment

back to top