Read more: http://www.wayneharraz.com/2015/04/how-to-score-100-seo-at-chkmecom.html#ixzz3d6YfFT3V Chapter 169 || Ideas part #2 ~ olahbersama® Blogger Widgets

June 15, 2015

Chapter 169 || Ideas part #2

| Posting by: jie || Photo by : FACEBOOK | 

Bismillahirrahmanirrahim,

Idea ni kalau ikutkan untuk playdough. Aku nak amik idea ni untuk 2 benda. Satu untuk main la. Dah pernah blog about nak DIY playdough from scratch kat SINI.

Tapi idea ni pun aku nak ambil in case nak buat deco atas kek. Sebab nampak simple dan boleh buat. Tangan ni tak berseni sangat so kena cari yang simple simple gittew. Tahun bila nak buat tak tahulah. Janji aku simpan dulu.



Nemo!!

Omey sangat panda ni. 



turbo!!






P/s: Nak info atau nak beli Larome? Boleh baca di SINI


ok bai. 
Reactions:

1 comment:

back to top