Read more: http://www.wayneharraz.com/2015/04/how-to-score-100-seo-at-chkmecom.html#ixzz3d6YfFT3V Chapter 168 || Ideas ~ olahbersama® Blogger Widgets

June 15, 2015

Chapter 168 || Ideas

| Posting by: jie || Photo by : FACEBOOK |

Bismillahirrahmanirrahim,

Saja nak simpan kat sini. In case ke depan nak cari idea untuk buat kad. Untuk ZZ.. tak buat la macam ni kot. Dorang belum pandai appreciate kad. Kang lepas dapat terus berebut lepas tu koyak. 😭

Now aku rasa macam semua nak DIY. Padahal bukan semua aku tau pun. Tapi bila nak tu rasa macam nak belajar semua. Semua nak buat.

Kejap nak belajar buat baju. Kejap nak buat deco. Pendek kata idea banyak tapi tak semua berjalan. Pfttt...

Takpe. Kita mula pelan pelan. Janji ada progress dan bukan anganan semata. Doakan aku ya. Kih Kih.

























P/s: Nak info atau nak beli Larome? Boleh baca di SINI

Ok bai.
Reactions:

2 comments:

  1. menarik kan kalau boleh buat sendiri.. rasa puas sangat, hasil tulus daripada hati.. blog Farrah nih pun dia rajin berkongsi buat kad kreatif macam ni..

    http://famf-tower.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. menarik gak idea dari dia...

      Delete

back to top