Read more: http://www.wayneharraz.com/2015/04/how-to-score-100-seo-at-chkmecom.html#ixzz3d6YfFT3V Chapter 134 || Counter table D.I.Y @ZZ Palace ~ olahbersama® Blogger Widgets

January 20, 2015

Chapter 134 || Counter table D.I.Y @ZZ Palace

| Posting by: jie || Photo by : jie |

Bismillahirrahmanirrahim,

Masa buat KC kami tak include kitchen bar. Sebab kawasan terhad. Jadi kami guna alternatif lain.

Jalan-jalan kat IKEA jumpa benda ni. En. Edi cukup berkenan. Sebab boleh lipat. So jimat space.

So beli 1 meja dan 2 kerusi. ALL DIY. Tau je lah IKEA kan. Macam kami memang minat benda-benda DIY gini. Tambah-tambah part bertukang. Memang suka. 

KLIK gambar untuk check. 

KLIK gambar untuk check.

Haa..harga sekali link siap bagi ko..kalau suka, pi lah cari dekat IKEA atau kedai perabot berdekatan anda. 





Total spent hanya RM 257.00. Untuk aku, memang worth la. Sebab  jimat space. Buat masa ni memang nilah port kami lunch and dinner. Juga makan apa-apa pun.

Mak n adik pompuan aku ada kat rumah sekarang sebab tolong jaga Zahra. Being mak yang suka masak untuk anak-anak (mak aku la..bukan  aku) memang port kami anak beranak di dapur.

En. Edi & ZZ port nya di depan TV. Nanti dah semenggah baru boleh tunjuk area tu plak.  Oh lagi satu nanti aku cerita pasal kabinet simpan mainan ZZ plak. Sangat praktikal. IKEA mari jugak. 

ok bai. 
Reactions:

4 comments:

  1. jimat ruang sangat kann..good tips..almaklumlah..kalau duduk rumah flat appartment lg laa ruang kecik.. mcm ni sangat memadai..anak pon xde laaa terlnanggar2 bucu meja

    ReplyDelete
  2. cantiknya dapor... suka tengok... cerah dan nampak luas... meja tu saya pernah ada masa kat KL dulu... memang makan siang malam kat situ... kalau ada tamu baru makan kat luar...

    salam singgah

    ReplyDelete
  3. memang best lepak makan kat situ..tak sedaq makan bertambah2..hahaha..

    ReplyDelete

back to top