Read more: http://www.wayneharraz.com/2015/04/how-to-score-100-seo-at-chkmecom.html#ixzz3d6YfFT3V Chapter 115 || ZZ @ strawberry park, Genting ~ olahbersama® Blogger Widgets

September 22, 2014

Chapter 115 || ZZ @ strawberry park, Genting

| Posting by: jie || Photo by : jie@S4 |

Bismillahirrahmanirrahim,

Last 2 weeks kami ke Strawberry Park Genting. Actually tak sampai Genting lagi..kat area Goh Tong Jaya..sebab boring duk umah and nak bawak mak jalan-jalan. ZZ of course seronok. Asal jalan jalan je seronok.

Pagi kami gerak. Pagi dalam pukul 10.hew hew..cuaca pun ok. Ingat nak petik strawberry. Sekali strawberry pun sendu je buahnya. Taktaulah bukan musim ke ataupan dah habih tuai. Nak masuk petik pun  malas. Rasa kalau tawaf 40 kali pun basket aku belum tentu penuh.

So jalan jalan tempat yang free je lah. Dah sampai kan. Malas nak cerita lebih. Tengok gambar je lah.


Baru sampai. zahra memang pantang nampak air. Tu je la nak tuju. 

Abang Long yang asik nak kita amik gambar dia. APTB...

Zahra yang tak mau orang pegang dia..Nak jalan sendiri..Kononnn...

Lavender Farm. Aku part part pokok2 hijau merimbun ni suka la...



Tengok ...tak nampak merah pun.. Hijau je banyak. Yang kat bawah tu dah tawaf patploh kali kot baru nak petik..



Yours truly, SIL, En. Edi. 

Lavender......

Sorry. Ai is degil. Sbb comel sangatttt.....Tak tahan...

Lelaki yang menarik perhatian saye & anaknye...Muehehehe...

Tengok cendawan plak. Yang ni petang tu balik rumah buat cendawan goreng. Sedap. 


Boring sebab srawberry tak banyak, gi tengok rabbit kat Colmar jap. 

zahra yang sangat teruja dengan binatang. Selagi boleh nak duk dekat. 





Gambar Zahra pegang rabbit tak sempat amik. Tapi rabbit ni suka duduk macam tu.. Sebab tanah sejuk. Korek-korek tanah pastu lepak. Tak semua yang suka dipegang. Meronta-ronta la..lari la...Tapi manusia hazabedah ramai. Kalau aku jadi arnab pun aku tension. Bila la nak malam boleh rehat. 

Mak saye...Juga pencinta binatang.. Ai  bencinta je.  Eh. 

SIL. Baru masuk kat UPSI. So wiken boleh la culik dia kejap bawak gi mana-mana. 
baidewey, comel kan arnab tu....macam patung je..geram ahkak..

ok bai. 


Reactions:

2 comments:

  1. chantek la gmbaq2 weh...gn camera apekah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ita, camera cokia je.. Samsung S4. Kamera godang malas nak bawak sebab nak standby kejar ZZ.. Depa kuat berlari..

      Delete

back to top