Read more: http://www.wayneharraz.com/2015/04/how-to-score-100-seo-at-chkmecom.html#ixzz3d6YfFT3V Chapter 106 || Cabaran 30 Hari - Day 9 - 5 lelaki yang menarik perhatian saya @olahbersama ~ olahbersama® Blogger Widgets

September 09, 2014

Chapter 106 || Cabaran 30 Hari - Day 9 - 5 lelaki yang menarik perhatian saya @olahbersama

| Posting by: jie || Photo by : jie |

Bismillahirrahmanirrahim,

Bila menarik perhatian means mereka adalah kesayangan  saya.

1. Arwah ayah saya. How I miss him. Al Fatihah.
2. Bapa kepada anak-anak saya.
3. Anak kepada no. 2
3. Adik ipar no. 2.
4. Bapa dan adik no. 2.

Semuanya ada dalam ranking yang sama. Tak boleh aku nak bezakan.

No. 2 dan anaknya. 


ok bai.


Reactions:

6 comments:

  1. sama la cam mamamyja. of cause suami kan
    jemput singgah and komen

    CABARAN HARI KE-9

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah singgah MamaMyja . My son pun ada baju mickey mouse purple tu...hehe...

      Delete
  2. agreed...ayah kita la lelaki pertama dlm idop kita

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan. Be it sapa2 pun yang bagus, ayah mesti yang teratas... :)

      Delete
  3. father and husband. nice said

    ReplyDelete

back to top