Read more: http://www.wayneharraz.com/2015/04/how-to-score-100-seo-at-chkmecom.html#ixzz3d6YfFT3V Chapter 75 || ZZ ke Rivercruise Putrajaya ~ olahbersama® Blogger Widgets

April 24, 2014

Chapter 75 || ZZ ke Rivercruise Putrajaya

| Posting by: jie || Photo by : jie |

Bismillahirrahmanirrahim,

Sabtu lepas kami ke Putrajaya. Bawa ZZ pusing Tasek Putrajaya.
Ni kali ke-2 Zahin naik. Zahra of course first time.
En. Edi takde dia ke Cherating gi treasure Hunt Proton.
So aku import adik aku dari Gemas untuk jadi Pak Supir.

Berapa fee? Normal untuk Malaysian. Adult RM30. Kids RM20. Package 2 adults 2 kids RM 84. Sebab Zahra tak payah bayar so ambil ala carte (ala carte ke??) package.

Jom tengok gambar je lah...



Sementara menunggu cruise berlepas..Makan jajan dulu..

View dalam cruise. Ada air cond. Boleh juga naik duduk luar. 

Ada aircond but tak boleh nak expect sejuk sangat lah. Sebab cahaya matahari still ada. Just nice ai kata..

Dah macam aneroxia plak Zahin ni..Sebenarnya pipi dia dah tembam sket.
Aku selalu kata "zahin tembun". Pastu dia jawab 'ibu tak baik la cakap macam tu'..Haha

Zahra with Ateh.

Wat lek Wat peace. Zahra kat belakang macam misteri nusantara...

Panas..sepet-sepet mata Zahin..

kalau feeling nak buat titanic boleh duk depan tu. 

Tengok..Mata kami pun sepet-sepet juga..




Balik singgah Alamanda. Lunch. Pastu balik rumah. 


Ni gambar lain. Just nak bagitau aiskrim ni pada aku sedap!! Bukan nak tunjuk brand tapi nak bagitau perisa banana & cream tu. Memang rasa pure pisang. 

Zahin punya favourite aiskrim is coklat. cacamarba gila manglish aku.haha
Tapi bila bagi rasa yang ni terus aiskrim bertukar tangan..Sedap letteww....


ok bai. 


Reactions:

2 comments:

  1. Tak pernah lg naik ni kt putrajaya..syiok je tgok

    ReplyDelete
    Replies
    1. cubalah Chekgu Azrine..Kalau anak 6 tahun ke atas lagi seronok..

      Delete

back to top