Read more: http://www.wayneharraz.com/2015/04/how-to-score-100-seo-at-chkmecom.html#ixzz3d6YfFT3V Chapter 61 || Piknik di KLCC waterpark ~ olahbersama® Blogger Widgets

February 17, 2014

Chapter 61 || Piknik di KLCC waterpark

| Posting by: jie || Photo by : Edy |

Bismillahirrahmanirrahim,

Zahra suka air. Masa pegi zoo last week, tengok harimau. Kami semua tunjuk tiger tapi zahra nampak air kolam depan tiger tu. Ahh tensi mak.

So minggu ni kita g tema air pulak. Pegi KLCC sebab ada waterpark dan playground. So boleh main dua-dua. Plan nak keluar awal buat lastly kul 10 pagi juga sampai sana. Zahra excited sebab dah nampak kolam. Lepaskan je dorang dalam tu. En. Edi tukang pantau. Aku tukang pantau tempat dan pantau makanan. Muahahah..







Nampak macam rajin sangat..haha..Sambal petai, telur dan ikan bilis aku dah masak siap malam tu. Pagi tinggal masak nasi, sayur, pasta, goreng sosej dan cucur. kalau semua nak buat pagi maknanya pukul 10 belum tentu boleh sampai sini.

Memang niat nak piknik sebab tu siap bawa tikar lagi. Bentang dan atur semua. Dah penat mandi, makan sama-sama. Lepas tu sambung lagi g playground. bagi ZZ main puas-puas. Last-last dorang akan penat dan serah diri.

Salin baju dan jalan-jalan kejap dalam KLCC. Bila nampak muka mengantuk, terus zass masuk kete dan jalan. Sampai rumah dalam pukul 3 petang.

Suka sebab dapat spend time dengan ZZ, bawa jalan-jalan dan hiburkan hati dorang. Apa-apa sajalah nak. Janji bahagia.

Ok bai.




Reactions:

4 comments:

  1. hehe nice ! xtau plk blh picnic kt sna...
    jom sggh blog sy http://dsupermama.blogspot.com/
    tq..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Arifa, kami redah je...Ramai yang makan-makan but duduk2 kat tanga je..kami je yang macam poyo siap bawak tikar bagai. Tapi seronok.

      Delete
  2. seronoknya zahin ngan zahra mandi..ok la dpt jugak mhiburkan hati anak2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Izzeyda, mai sini kita berkelah sama-sama plak nanti...

      Delete

back to top