Read more: http://www.wayneharraz.com/2015/04/how-to-score-100-seo-at-chkmecom.html#ixzz3d6YfFT3V Chapter 50 || Weekend di Utara ~ olahbersama® Blogger Widgets

November 25, 2013

Chapter 50 || Weekend di Utara

| Posting by: jie || Photo by : jie |

 Bismillahirrahmanirrahim,

Last weekend kami ke Cameron..This week ke Sg petani pulak...

Jumaat malam kami balik ke penang..Pukul 10 malam to be exact..Zahin dah gerak petang tadi dgn wan..So kami bertiga saja la malam tu...Sampai pukul berapa pun tak pasti sebab mak tak tengok jam..Yang pasti kami banyak kali stop sebab en. Edi mengantuk..

Sabtu pergi kenduri di sg petani..Anak sulung causin aku.. mak memang dah ada disana few days earlier..So gerak dgn MIL, SIL and kami2..

Gambar pengantin takdak dalam phone..Sebab zahra conquer phone tengok tutitu...Sampai rumah lepas maghrib..Malam kita repeat lauk kenduri..

Pagi ni terbalik pula...Zahin yang bangun awal..Adik pulak yang lewat..Dekat pukul 11 baru bangun..In between ada la bangun menyusu..takpe ..sempat ibu buat breakfast..


Ubi beli di cameron last week...Rupanya ada 2 jenis...Yang kuning tu lagi lemak manis pada aku...Ubi ni kalau hidang panas panas masa kat cameron tu sure laju je makann..


Abg long dengan selimut kesayangan..tak keruan hidup takde selimut..

Nasi goreng udang for Zahra..Bwg merah, putih, lada hitam, udang, telur, nasi, siap..
No salt and seasoning. Yet tasty for  her..

Anak dara yang masih tido..Kalau macam ni tiap tiap weekend pun bagus dik..Senang ibu buat kerja..





Masa mengemas nak balik MIL hulur satu bekas buah ni..eh macam sedap je..
macam cantikk je...meh kita amik gambar dulu..

Senyum je MIL tgk perangai menantu...Again, i am not mentally disorder..Berries ni yang salah..
Sapa suruh ko tempting sangatt..Alhamdulillah sodap di tekak den...

Budak yang tewas..kat rumah tak mau tido..masuk kete tak tunggu lama..trus pejam mata..


Ok bai. 


Reactions:

0 comments:

Post a Comment

back to top