Read more: http://www.wayneharraz.com/2015/04/how-to-score-100-seo-at-chkmecom.html#ixzz3d6YfFT3V Chapter 35 || Cabaran Mega Huggies DryPants ~ olahbersama® Blogger Widgets

August 19, 2013

Chapter 35 || Cabaran Mega Huggies DryPants

| Posting by: jie || Photo by : jie |


Bismillahirrahmanirrahim,


Sapa pegi join this event last week angkat tangan!!!! Iolls pegi dengan semangat berkobar-kobar tau. Sebab event ni free, register free and dapat gift lagi..Sapa taknak benda free hoiii...

Pandangan atas.. nmpak cam tak ramai dari view ni.. tapi bila turun...MasyaAllah manusia

Registration counter

Kalau ikutkan aritu kena register..Aku pun dah register under nama Zahra..Sampai event dalam pukul 5.00 petang. Bila check depa kata FB git problem and i kena isi form balik..okay..Tak susah mana pun nak isi..Then team akan provide sample diaper (of course la Huggies) untuk diaper changer...Setiap cubicle tu dorang dah siapkan wet tissue, tissue, diaper mat, disposable bin and hand sanitizer...Dah siap tukar, amik chop dan pegi plak booth gambar..Ambil gambar aku and Zahra. Tapi aku tak suka gambar tu sebab dengan aku skali tak tengok camera..APTB betoi.... depa pun kaluit sbb ramai sgt..


The crowd

Iolls tengah register..Check nama dulu..

FB problem?? Baiklah mari isi borang balik..

Yess..Diaper dah tukar...Sudah dapat 1 cap mohor..Now move to photo booth

Feeling bagus-bagus lettew...

Dah siap, chop dan boleh redeem free gift. Pastu aku masukkan Zahin plak. Time zahin ayah dia plak tukarkan. Lepas tukar, chop dan boleh pilh samada nak bergambar atau tak. As expected, En. Edi skip gambar dan terus redeem gift. So in total, kami dapat 2 free gift. Alhamdulillah.




Ayah plak tukarkan diaper Zahin..

I'm done!! but I'm skipping photo session..

Yeay...dah dapat 

Huggies ada buat sale jugak hari tu..For those yang nak tambah inventori, boleh beli..



This is what we've got after the event. Best sebab dapat gift untuk anak dan ibu jugak. Lepas ni kalau ada event macam ni jugak, harusslah aku terjah lagi..


Inside ..All this just in a beg..So aku dapat 2 la..olalala...
Kalau uolls nak tahu lebih tentang Huggies or any other info, boleh like FB dorang kat SINI. 

Terima kasih HUGGIES!!!!!




K bai. 
Reactions:

2 comments:

  1. Syok2..lg syok kalau dapat stok utk setahun ka?..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak tie, yang tu semua orang mau...cek volunteer..hahaha..tak sempat nak bgtau rotu..kalau tak boleh g jugak kan..

      Delete

back to top