Read more: http://www.wayneharraz.com/2015/04/how-to-score-100-seo-at-chkmecom.html#ixzz3d6YfFT3V Chpater 198 || Get.a.way || ~ olahbersama® Blogger Widgets

October 09, 2015

Chpater 198 || Get.a.way ||

| Posting by: jie || Photo by : jie |

Bismillahirrahmanirrahim,

I will be away.. just for a while.

Plan dah setahun lepas. Masa plan  tu siap cakap sapa nak buat anak sila plan. hahaha
Sebab kalau aku, memang taknak berbadan dua time tu..

Bukan menolak. Kalau rezeki Alhamdulillah.

Dulu, nak join tanpa sebab. Sebab yang lain dah pernah pergi. So kerja aku tak banyak.
Duit aku tak la banyak. Tapi ada masa tu rasa nak perabih duit. Time ni la...

Tapi sekarang.. trip ni memang aku nak sangat-sangat. Kepala berat.
Nak ringankan. Nak short get-a-way. Biar short.. tapi bermakna. Harapnya.

Doakan semuanya.  Aku harap semuanya dalam lindunganNYA. Samada kami berempat mahupun yang lain.

ADIOS.
 
Reactions:

1 comment:

  1. Agreed. Short but bermakna.
    Kekadang memang perlu kuar dari opis tu.
    Free kan minda :-)

    ReplyDelete

back to top