Read more: http://www.wayneharraz.com/2015/04/how-to-score-100-seo-at-chkmecom.html#ixzz3d6YfFT3V Chapter 153 || Produk baru bob2e. #REDSLIM ~ olahbersama® Blogger Widgets

April 27, 2015

Chapter 153 || Produk baru bob2e. #REDSLIM

| Posting by: jie || Photo by : bob2e | 


Bismillahirrahmanirrahim,

BOB2e dah keluarkan 1 produk baru. Redslim. Mestilah produk nak langsingkan badan jugak kan...




Yang ni lagi mudah. Lagi mudah dari Larome Warm Serum (LWS).  Sebab boleh bawak kemana-mana. Just koyak sachet dan masuk ke bawah lidah. Dah takde alasan.

* Senang nak consume di mana-mana sahaja.
* 1 sachet untuk setiap kali consume.
* 1 kotak ada 30 sachet. Untuk penggunaan 30 hari. Ni paling senang bila customer tanya.. " Tahan berapa lama sis?"  Ha.. 30 hari dik a.k.a sebulan.

NAK LAGI BAGUSSS?????




SET COMBO = REDSLIM + LAROME WARM SERUM.
Perangi lemak dari luar & dalam.
Dulu LWS kitorang panggil Larome Slimming Serum. Semua sama. Nama je tukar. Jangan tanya kenapa tukar sebab aku bukan owner. 

Since LWS pun aku dah banyak kali cerita.. meh aku share plak pasal REDSLIM ni. 

Nak tahu ape itu ‪#‎redslim‬ ??
✔Produk terbaru untuk Slimming
✔Diperbuat dari Cili Merah India
✔Formula termogenik - membantu peningkatan dalam penggunaan tenaga
✔Membantu metabolisme yang sihat untuk membakar kalori
✔Membantu meningkatkan metabolisme dan membakar sehingga 278 kalori lebih kumulatif sebelum , semasa bersenam
✔Mengurangkan berat badan
✔Membakar lemak badan
✔Mengurangkan nafsu makan dan lapar
✔Menurunkan kolesterol kesan Capsicum


-----------
1 box ada 30 sachet. Perisa BERRY. Sehari ambil 1 sachet. Ia utk sebulan penggunaan.
-----------


Cara Penggunaan:
  • Koyakkan paket RS dan masukkan serbuk RS ke dalam mulut dan makan.
  • Pengambilan terbaik sebelum sarapan atau semasa melakukan exercise untuk anda dapatkan hasil terbaik. 
  • Jangan makan sebelum tidur.
  • Wanita hamil dan menyusu tak boleh ambil.
  • Anda yang gastrik tak digalakkan.
Aku belum try. Tapi aku pastikan jadi yang terawal untuk cuba. Tunggu sampai depan rumah je ni. haha. Tapi aku suka..sebab aku tau bob2e hanya jual something yang berkualiti dan kesan terbukti. Satu lagi aku suka sebab aku tak beli guna duit. Guna point yang ada je. Best sangat!!!! Duit simpan poket je.

Tempah sekarang dan lihatlah kesannya.
whatsapp/sms  +0125977398 marziah.

Sapa nak tau cara nak dapatkan #redslim secara percuma sila contact no di atas. Jangan malu. Nak kaya usaha ya. Rezeki semua di tangan Allah.  Tapi kita kena usaha. 

Ok bai. 
Reactions:

1 comment:

back to top