Read more: http://www.wayneharraz.com/2015/04/how-to-score-100-seo-at-chkmecom.html#ixzz3d6YfFT3V Chapter 145 || Happy Birthday Zahin !! ~ olahbersama® Blogger Widgets

March 11, 2015

Chapter 145 || Happy Birthday Zahin !!

| Posting by: jie || Photo by : jie |

Bismillahirrahmanirrahim,

21 Februari 2015. Zahin genap 5 tahun. Alhamdulillah.

Ok. done with madah pujangga. nak happykan dia.. Kami bawak dia pegi mandi laut di Batu Feringghi. On the date itself.

He's so happy. Sampai takmo breakfast.

Keluar dari Bukit Mertajam dalam pukul 8.30 pagi. Tak masak heavy pun. Bihun Singapore, Cucur, kentang goreng, sambal bilis, kek besday Zahin. Masak pun tak banyak. Tapi tak habis pun. Semua duk seronok main dan mandi.

Sampai pun awal. Cuti kan. So banyak lah kereta di jalan. Lalu ikut bridge.

Jom layan gambar-gambar di sana.

Baru sampai. 3 orang yang tak mandi pagi. 


Hampar tikar. Awal kami smpai. Orang pun tak ramai lagi. Cuaca pun sejuk lagi time ni. 

Potong kek dulu. Nanti dah mandi lupa segala kek ni. 

Lupa bawak utensil T___T.
basuh benda-benda ni semua. Nasib baik belum kais pasir. Asalkan bolehh...

Dah start...

Kids. Happy. As they always do...




Penat mandi. Layan jajan je. Sian beno nampak Zahin tu. 

Bawak naik bot. Setengah jam app. RM100. 
Dah penat main dan mandi, duduk dalam bot, layan mata. 
Mengantuk woii....

Zahin yang happy. 


Tempat ternakan ikan. 



Tu je lah. Balik ikut feri plak. Sebab jambatan jam.

Sampai rumah layan tido.

ok bai.
Reactions:

5 comments:

  1. happy belated birthday zahin.. seronoknya dia dapat mandi laut.. hehehe nasib laa mainan budak ada, boleh jugak pinjam untuk cedok makanan..

    ReplyDelete
  2. Hehehe... Tulah Sue. Nasib baik sangat. Kalau tak kami pakai garfu original je lah.. haha

    ReplyDelete
  3. Hehehe... Tulah Sue. Nasib baik sangat. Kalau tak kami pakai garfu original je lah.. haha

    ReplyDelete
  4. Happy je tgk zahin...lama dah x mkn angin n jalan2 kt pantai...emmm...alamatnya lmbt lagila kot leh holiday...hahaha....

    ReplyDelete
  5. Happy je tgk zahin...lama dah x mkn angin n jalan2 kt pantai...emmm...alamatnya lmbt lagila kot leh holiday...hahaha....

    ReplyDelete

back to top