Read more: http://www.wayneharraz.com/2015/04/how-to-score-100-seo-at-chkmecom.html#ixzz3d6YfFT3V Chapter 131 || AJL 29 Final Mojo Romancinta. ~ olahbersama® Blogger Widgets

January 19, 2015

Chapter 131 || AJL 29 Final Mojo Romancinta.

Bismillahirrahmanirrahim,




Aku jarang sangat tulis pasal artis. Saje. Sebab taktau nak tulis apa.

But this 1 really touch my heart. Saja nak coretkan untuk ingatan dimasa akan datang.

Aku suka KRU. Dari sekolah. Masa menengah rendah, memang die heart fan KRU nih.

Aku dengar cerita Aweera dah takde dengan KRU. Dan aku dengar gak MOJO dah ada pengganti. Katanya dari Seberang. Tak taulah sapa betul sapa salah but who am I to judge.

Serious semalam teringin nak tengok sapa la pengganti Aweera. Tak zabarrr... 
Bukan sebab tak sabar tunggu Edry. Tapi tak zabarr nak tengok sapa la pengganti tu. 

Bila tengok.. mula-mula aku gelak. Apsal penyanyi Indon tu macam ni.

Bila En. Edi bagitau penyanyi tu TAK NAMPAK,  Terus aku diam.
Tengok je. 

Serious.. Rasa nak nangis. Tak tau nak describe macammana.
Nyanyian memang superb la. 
Tak nampak poyo. IKHLAS DARI HATI.

Can u imagine. Dia tak nampak pun crowd kat depan tu. and he just keep singing. Cuma dengar bunyi crowd. Masa muzik stop sekejap..Ramai yang bagi standing ovation.

Tapi beliau tak nampak semua tu. Yang dia tu...nyanyi dan habiskan tanggungjawab.
kalau aku di tempat dia, mungkin dah poyo terlebih. 

kalau Aweera atau penyanyi baru Ryan tu yang nyanyi, MOJO takkan dapat persembahan terbaik.
Kalau penyanyi Malaysia yang lain nyanyi pun takkan dapat.

Aku cakap kat En. Edi, MOJO is gonna win best performance tonight. Part lagu sorry, aku tak pandai judge.

tapi En. Edi kata, ramai lagi yang persembahan mantap dan hebat. Whatever, Aku tetap kata MOJO will win.



MOJO menang. Persembahan Terbaik. Good job buskers.

* Baru tadi LIKE page Edry. Barulah tau dia dah upload gambar pasal #caliphbuskers dah. Kata minat. tapi baru hari ni like. Puiii....

** Aku sedih. mengenangkan diri. Mampukah aku jadi seperti dia kalau aku tak nampak. Mampukah aku berdikari sendiri. Mampukah aku jadi tabah. 

Yaa...Aku tau aku tak sekuat tu. Sebab tu Allah bagi nikmat penglihatan dan tubuh badan yang sihat. Cuma aku perlu sentiasa bersyukur. Tuhan bagi nikmat untuk aku bersyukur dan nikmat juga ujian untuk Tuhan uji kita. Tampo diri sendiri. T____T

Nangiss...

ok bai. 
Reactions:

1 comment:

back to top