Read more: http://www.wayneharraz.com/2015/04/how-to-score-100-seo-at-chkmecom.html#ixzz3d6YfFT3V Chapter 128 || Larome Murah ~ olahbersama® Blogger Widgets

January 13, 2015

Chapter 128 || Larome Murah

| Posting by: jie || Photo by : jie | 

Bismillahirrahmanirrahim,

Wah tajuk tak hagak-hagak. Nak murah?? Baca sampai abih dulu. kikiki

Larome Slimming Serum (LSS) adalah salah satu produk di bawah bob2e. Ikutkan pada waktu ini ada 4 produk tetapi LSS lah yang paling hot selling sekali.

Kenapa? Sebab kesan yang memang terbukti. Termasuklah aku sendiri..LSS ni ada harga loose dan juga harga set.

Secara basic calculation, beli loose 3 botol lebih mahal dari beli 4 botol. Dalam 1 set kita dapat 4 botol LSS. Dengan rebet RM 110 dari jumlah harga loose untuk 3 botol.

Larome dah jadi fenomena. Semua orang nak Larome. Nak beli dan nak murah. Banyak juga page yang tawarkan harga lebih rendah dari pasaran. Semata-mata nak kejar sale. Ok part ni mungkin aku komen last sekali. Pointnya di sini nak bagitau KENAPA ANDA PERLU BELI 1 SET LSS DAN bukannya 4 botol LSS?

1. Beli 4 botol LSS berharga RM640 (SM)/ RM680 (SS/ BR/ SG). Beli 1 set anda hanya bayar RM385(SM)/ RM400(SS/ BR/ SG) . Dah jimat RM255(SM)/ RM280 (SS/ BR/ SG).

2. Beli 3 botol loose adalah RM480 (SM)/ RM510(SS/ BR/ SG)  . Kami bagi rebet RM95 (SM)/ RM110(SS/ BR/ SG)  dan bagi free lagi sebotol.

3. Lemak yang terkumpul adalah memakan masa untuk dibina. Jadi nak hilangkannya pun tak boleh terlalu cepat atau terlalu lambat. Sebotol Larome boleh kurangkan berat dan inci tetapi tidak akan hilang sepenuhnya, Anda akan perlukan botol kedua, ketiga dan seterusnya. Jika banyak masalah yang ingin dihilangkan, memang patutlah guna sebotol seminggu.

4. Menjimatkan. Jika dikira semula, harga sebotol boleh menjadi RM96.25 (SM)/ RM100 (SS/ BR/ SG) sebotol. Dengan syarat beli 1 set lah.

5. Dapat jadi ahli. Apa bestnya jadi ahli? Takde yearly fee. Keahlian seumur hidup. Boleh buat side income. Boleh dapat bonus RM120 jika ada yang buat pembelian serendah RM385/ RM400. Boleh dapat pairing bonus serendah RM55 sehari. 

6. Tak perlu pegang stok. Tapi ada pilihan jika ingin pegang stok. 

7. Produk ada insurans. Kalau try pam tapi tak keluar, pakai 3 kali baru (dengan pemakaian 6 pam sehari contohnya) tapi dah habis, kami periksa dan boleh tukarkan yang baru (T & C apply).

8. Jadi ahli. Lepas tu boleh beli dengan harga yang super murah. Repeat order hanya RM335 (SM)/ RM350 (SS/ BR/ SG) untuk 4 botol. 

9. Nak buat biz? Ada kelas. Boleh join dan lepas tu semangat makin membara. Produk mudah jual sebab bukan prduk yang dimakan. zaman sekarang ramai yang dah yang tak berani ambil risiko even nak kurus. Jadi, sapu-sapu saja. Lebih selamat.


OK. Jom aku tunjuk testimoni lagi. Seronok tunjuk testi ni sebenarnya.



Testi 1 - LINA. Start Larome semasa berpantang. 
Sebelum pregnant berat 63kg. 
Sebelum deliver baby berat 74kg.
Berat sekarang 59kg. 

Full breastfeed mom. tak diet. Makan 3 kali sehari.
Sapu Larome sekali sehari.

Tips: Beliau pakai waktu pagi. Lepas tu iron baju suami. Iron dalam bilik tapi tak ON kipas atau aircond. Kira bersaunalah masa iron baju tu. 


Ini LINA juga. Beliau kata ambil masa 3 bulan jadi macam ni. Sekarang anak dah 6 bulan.
Dagu pun runcing gittew. DOUBLECHIN HILANG. 

Cuma sapu lebihan Larome saja setiap hari..

Lagi testi doublechin. Tengok. Iolls is jeles ok yang ni. Serious lawa..


Another testi. Beliau agen. Dah kurus so try sapu kat bawah dagu.
Hasilnya tetap marvellous. Dah la lawa...

Ini juga. Untuk  doublechin dan kurus. 


Ni pun agen. Sekarang makin cun melecun dan mantopp..


Ni pun sama. Stokis dah. Pengantin baru. Beliau sangat cantik di majlis perkahwinannya.
Sapa nak kawin?? Nak kurus? Meh try Larome. 


Ni user pengantin baru ni. Nahh...kuruss juga...

Testimonial terbaik!!! Almost 50% weight loss.

Dua bulan setengah dua guna LSS
Dia mengamalkan diet.. ice tak minum langsung.. nasi ambik sikit saja

LSS 3x sehari. Berhabis bulan pertama dekat 6 botol.
Minuman manis langsung tak minum.. Hanya air masak semata.
Makanan berminyak pun dia tak makan..





OK. Meh nak tunjuk testimonial lelaki pulak. Ko ingat pompuan je nak kurus. Laki pun ade dik non. fakta - lelaki lebih mudah turun berbanding wanita.








Tapi kalau beli Larome. Niat dah betul, nak kurus. Lepas tu makan nasi kandar  kul 12 malam lepas tu tido nyenyak sekali. ko amalkan macam tu seminggu nescaya Larome pun tak guna juga.

OK ..Last ...
Tentang permainan harga.

Jujur ahkak tak tahu macammana segelintir peniaga boleh dapat harga murah. Sebab secara jujurnya, itulah harga yang kita bank in pada company setiap kali ada pembelian. 

RISIKO BELI MURAH:
1. Produk takde warranty. Habis cepat ke botol tak boleh pump ke...ko duduk diam-diam je kat rumah.
2. Possibility untuk barang tak sampai. Ada je contoh kat group-group jualan tu..saje ahkak malas nak tunjuk sini. Kalau menipu customer pandai-pandai la korang jawab kat mahkamah Allah (ayat tiru nih). 
3. Produk takde insurans. Customer elalu tak kisah sangat pasal benda ni. Bila jadi masalah baru cari. Well, I've warned u. Hihihi.
4. Takde after sales consultation. Selalunya peniaga macam ni hanya nak 'laku'kan produk saja. Payment dapat barang dapat; you are non of my business. 

Kenapa ahkak highlight RISIKO ni?? Sebab ahkak banyak sangatt terima aduan berkenaan ni. Tapi masalahnya beli dari orang lain. So korang nak ahkak buat apa? Kalau nak buat aduan memang ahkak takleh nak tolong lah. Kalau nak beli lagi memang dialu-alukan. :)

Memang ada bonus di setiap pembelian set. RM120 lagi per set. Uolls beli RM385 ahkak dapat bonus RM120. 

So daripada beli murah ahkak pilih nak dapat bonus. Modal serendah RM385. Dapat produk. Bukan bayar saje-saje. 

Membership FREE. LIFETIME.. 

Bila orang lain beli dari ahkak, dapat bonus RM120. Bulan pertama join dah balik modal. 

SERIOUS BEST.
Sapa nak rasa atau jadi BEST juga sila PM/ call 0125977398.

FREE consultation. 

ok bai. 









Reactions:

2 comments:

  1. mar best ayat ko..leh copy sikit buat idea nk buat entry pas ni..kih..kih..
    ngada..ngada..daku ni..

    ReplyDelete
  2. haha..sila sila..aku just bagitau apa yang patut saja. TQ

    ReplyDelete

back to top