Read more: http://www.wayneharraz.com/2015/04/how-to-score-100-seo-at-chkmecom.html#ixzz3d6YfFT3V Chapter 126 || Kulit halus, mulus dan gebu dengan L'arome ClearSkin (LCS) ~ olahbersama® Blogger Widgets

December 08, 2014

Chapter 126 || Kulit halus, mulus dan gebu dengan L'arome ClearSkin (LCS)

| Posting by: jie || Photo by : jie | 

Bismillahirrahmanirrahim,

Harini aku nak cerita detail sikit tentang LCS ni sendiri. Sebab dah pakai jar ke-2 dah rasa bagusnya produk ni. Bukan propa ye kawan-kawan..Aku recommend apa yang aku pakai dan aku rasa bagus. Satu lagi aku suka sebab ada KKM.


Pada yang tak tau la... Aku ni jenis kulit kering. Kalau salah pakai produk especially 'soap base' memang mengelupas la kulit aku. Which I really don't like. 

Bila test pakai LCS takde langsung rasa mengelupas, kering ataupun pedih. Now I like !! Lepas tu kulit muka nampak glowing..Pori-pori mengecil. En. Edi tak pernag tegur la kan..

Tapi kawan-kawan banyak tegur. Bukan nak cerita aku ni cantekkk sangat tapi kawan-kawan notice perubahan kulit muka aku. Itu yang bagus. Alhamdulillah ramai juga kawan-kawan yang order. Kawan atas kawan pun ramai yang order. yang repeat belum lagi sebab 1 jar tahan 2 bulan. lama tu. Jimat. Jom tengok apa peranan LCS ni.



Kelebihan2 L'AROME Clearskin PhytoCellTec™
ini memang sudah TERBUKTI MEMBANTU untuk :
  • Mencerah, menggebu, melicinkan dan menyerikan kulit wajah.
  • Bertindak sebagai krim antipenuaan.
  • Mengandungi antioksida yg berupaya mengeluarkan toksin dari kulit wajah.
  • Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan di wajah (kesan dpt dilihat seawal 10 hari).
  • Melembapkan kulit yg kering dan kasar di sepanjang penggunaan.
  • Menegang dan menganjalkan kulit wajah.
  • Menghilangkan pigmentasi/jeragat dan kesan parut jerawat.
  • Memperbaiki & memperbaharui sel-sel  baru kulit dgn bertindak dari dalam.
  • Meneutralkan kembali kulit yg rosak akibat drpd sinaran UV matahari, pencemaran  dan penuaan.

Hasilnya kulit kembali REMAJA!


L'AROME Clearskin PhytoCellTec™ mengandungi :- 

~ PhytoCellTec™ Malus Domestica - stemcell epal hijau liar dari Switzerland.
~ Cucurbita Pepo (Pumpkin Seed Extract) - ekstrak biji labu utk menegangkan kulit yg kendur.
~ Pullulan - merupakan sejenis bahan semulajadi yg diproses dari 'black yeast' yg berupaya menegangkan kulit dengan serta merta, sangat berkuasa menterbalikkan kesan penuaan (reverse ageing) dan sgt kaya dgn antioksidan.
~ Porphyridium Cruentum Extract - diekstrak dari sejenis algae merah yg sangat berkesan dlm menentang kesan2 penuaan.
~ Ascorbyl Tetraisopalmitate - mengandungi Vitamin C yg sangat kaya dengan antioksidan.


Cara2 penggunaan:-
1. Cuci muka dgn pencuci muka atau cleansing bar/ pencuci yang sesuai dgn kulit wajah anda.
2. Selepas cuci, keringkan kulit dgn tuala
dan pakai toner. Toner penting untuk 'tone' kan kulit dan kecilkan pori.
3. Sapukan L'AROME Clearskin PhytoCellTec™ setitik di dahi, kiri kanan pipi, hidung dan jgn lupakan leher anda. Nanti muka je tegang tapi leher berkedut!
4. Selepas itu pakailah foundation, bedak dan make-up seperti biasa.
5. Ulang Step 1- 3 pd waktu malam sebelum tidur.
**Disarankan anda hentikan penggunaan krim muka yg mengandungi hydroquinon sebulan sebelum bermula dgn produk L'AROME Clearskin PhytoCellTec™ kerana dikhuatiri akan mengakibatkan berlakunya tindakbalas drastik dgn keluarnya jerawat besar2 kesan dari proses antioksidan produk L'AROME Clearskin PhytoCellTec™ ini. 

**Minum green tea setiap hari untuk proses detox agar kulit kita bersedia utk menerima kesan ajaib dari produk L'AROME Clearskin PhytoCellTec™ ini.




1 hari. Parut pudar. 



MANA NAK BELI??? CONTACT JE NO DI GAMBAR TU. CONFIRM DAPAT.  :)

SELAMAT BERCLEARSKIN!! 
Reactions:

1 comment:

  1. wah bagus produk nih..

    Mar, sue tag untuk GA nih.. http://izzeyda.blogspot.com/2014/12/1st-giveaway-by-ibu-zarith.html

    ReplyDelete

back to top