Read more: http://www.wayneharraz.com/2015/04/how-to-score-100-seo-at-chkmecom.html#ixzz3d6YfFT3V Chapter 110 || Liebster Award ~ olahbersama® Blogger Widgets

September 15, 2014

Chapter 110 || Liebster Award

| Posting by: jie || Photo by : Liebster |

Bismillahirrahmanirrahim,

Kena tag oleh AswaLeyla. student Unimap. Ahkak dulu pun pernah keje kat perlis dik. Student Unimap selalu datang ofis ahkak buat rujukan. Every sem. Sebab lecturer dorang kawan ahkak. Tapi ahkak and lecturer tu buat macam tak kenal je depan student..Muahahaha...

Ok back to the topic.


Ni cara nak join libster award ni ya..



  • mention the person who nominated you with a link to their blog .
  • answer 11 question asked
  • nominate another 11 bloggers with a small following but with a lot of potential
  • create 11 of your own question for them to answer
  • notify you nominate


  • Aku tengok award ni pun rasa nak demam. Sebab kena jawab soalan pastu create soalan lagi?? Jenuh ahkak dik. Tapi aku cuba la...Sebab boleh eratkan silaturrahim ye dokk..

    Ok meh tengok soalan adik Leyla ni..Ahkak jawab trus la dik..

    1. Apa komen korang tentang blog aku ? Blog Leyla ni kemas. Itu yang aku suka. Tak serabut dengan pelbagai link.
    2. korang still belajar ke dah kerja ? Dah kerja. Ni company ke-4 kalau bekerja secara full time. Klau part time sebelum sebelum tu banyak dah. And baidewey, company ke-2 dan ke-4 adalah company yang sama. Site je berbeza. Hew hew..
    3. kalau korang dapat pergi bercuti dengan percuma, mana korang nak pergi ? - Mekah. Dengan family. Buat HAJI. Sebab kaalu ikut kuota lambatttttt lagiii....
    4. korang start blogging pada tahun ? 2013. Masih muda belia. 
    5. dalam ramai ramai blogger, blogger mana yang korang paling adore ? buat masa ini. INAACHIK. Kenapa? Suka perubahan dia..Suka semangat dia. Suka kekuatan dia. Aku tak sempurna. But I'll always try. gilah terjah..
    6. korang dari negeri mana ? Pengok7. boleh suggest tempat makan yg spesial dekat negeri korang ? Loveat. Bun beger warna kelabu. Yang pasti Islam. 
    8. lagu apa yang korang paling suka ? Current song. Akim & the gang..hahaa.. Mewangi
    9. korang rase prefer online shopping ke direct shoping ? Both
    10. online shop yg paling best korang rase ? Banyak..Nak promote 2 orang member yang dah jadi tokey. Silalah ke BENANG HIJAU dan El ZAHRAA IPOH.
    11. impian korang yang paling besar ? REFER SOALAN 3

    OK 11 blog yang aku nak nominate. Aku ambil dari 11 commentor pertama dalam Blog KBBA. 



    Soalan aku.

    1. Nama anda. Maksud nama anda.
    2. Umur anda.
    3. Tarikh lahir anda dalam kalendar islam. Tak tau boleh google.
    4. Bekerja/ belajar/ suri rumah/ dll
    5. Impian anda
    6. Bila nak capai impian anda tu?
    7. Menu makan tengahari hari ini. Kalau puasa boleh guna menu buka puasa. Sertakan gambar jika ada.
    8. Menu yang suka dimasak oleh anda/ pasangan anda/ kedai fav anda. Kalau ada gambar sertakan. 
    9. Makanan paling mahal pernah dimakan. Kalau ada gambar boleh sertakan. 
    10. Port dalam Malaysia yang paling best bagi anda.
    11. Kenapa port tu paling best bagi anda. 

    Haa..soalan mudah je kot. Senang je. Target supaya anda kenal diri sendiri. Tau apa yang anda suka dan apa yang anda nak.

    Nanti dah jawab boleh komen kat sini ya kawan-kawan. Ai nak check jawapan satu-satu.
    tata..semoga soalan saya tak memudaratkan hari anda.  :)

    ok bai. 


    Reactions:

    9 comments:

    1. saya akan jawab dan tagged awak balik :D thanks tagged kita ^_^

      ReplyDelete
    2. hihi..boleh daku terjah blog tersenarai kt atas tu..hihihi..

      ReplyDelete
      Replies
      1. Terjah la tini..next boleh tag ko plak..

        Delete
    3. http://nora-norasyimahsaifullahoifficialblog.blogspot.com/2014/09/cabaran-liestar-award-part-2.html

      done jawab soalan awak

      ReplyDelete
    4. http://jmbelog.blogspot.com/2014/09/liebster-award.html

      ReplyDelete
    5. Sedang berusaha untuk menjawab :)

      ReplyDelete
    6. Babe.. sorry lewat perasan kena tag..hihi..
      aiyoyo..dah naik berhabuk dah bila tengok tarikh dia..hihi.. tapi still nak libatkan diri.. ok babe..sedang berusaha jawab k.. hehe..

      ReplyDelete

    back to top