Read more: http://www.wayneharraz.com/2015/04/how-to-score-100-seo-at-chkmecom.html#ixzz3d6YfFT3V Chapter 100 || Cabaran 30 Hari - Day 2 - 5 Cara Memenangi Hati kami @olahbersama ~ olahbersama® Blogger Widgets

September 02, 2014

Chapter 100 || Cabaran 30 Hari - Day 2 - 5 Cara Memenangi Hati kami @olahbersama

| Posting by: jie || Photo by : jie |

Bismillahirrahmanirrahim,

Cara nak menangi hati kami. Part duit semua tu klise sangat. Seantero dunia akan bagi jawapan yang sama.

1.  Kami nak menang apa-apa berkaitan ID rumah baru kami. hew hew. 

2.  Cerita pasal pokok-pokok dengan kami. Bagi hadiah lagi ok.  Spesis yang sesuai, yang cantik. Walaupun rumah kami sekarang takde pokok belaan pun, kami memang minat. Kekangan masa dan sebab rumah sewa ..tu lah jadi halangan. Biarlah nampak macam alasan tapi itulah hakikatnya.

3.  Ajak kitorang gi expo, fair or exhibition mengenai new technology. Sangat suka. Sekarang suka pasal rumah je la..pasal lampu ke, kipas ke..tak semua yang kami nak beli..just for knowledge.. tapi kalau nak bagi hadiah no hal..

4.  Untuk aku sendiri, tak payah bagi bunga bagai. Aku tak suka hadiah bunga. Sebab bunga akan layu..Bagi makanan ke, sambal ketuk ke..eh..yang manis2 semua tak payah

5. Ajak kami ke rumah anda bila ada open house, house warming. Kalau takde event saje -saje pun ok..Janji makanan banyak dan sedap sedap. 



Sekian. 

ok bai.
Reactions:

0 comments:

Post a Comment

back to top