Read more: http://www.wayneharraz.com/2015/04/how-to-score-100-seo-at-chkmecom.html#ixzz3d6YfFT3V Chapter 25 || Contest baby ceria by http://barangbabymurah.blogspot.com ~ olahbersama® Blogger Widgets

July 05, 2013

Chapter 25 || Contest baby ceria by http://barangbabymurah.blogspot.com

| Posting by: jie || Photo by : jie |



Bismillahirrahmanirrahim,

Aku tak pernah join contest dalam blog..almaklumlah baru je berblog..tak pandai sangat pun nak godek-godek..mujur ada En Edi a.k.a lakik ahkak yang membantu..Kalau tak sampai ke sudah la ahkak punya blog tak wujud..hew hew..

So marilah men'join' contest sama-sama. Ada untung boleh menang..Kalau menang, ahkah sukak!!! kalau tak, anggap je lah bukan rezekiku..

OK..contest ni terjumpa masa blog walking..organised by Mommy Safiyyah Osman. Nk tengok detail boleh ke SINI.




Sebab gambar kat atas ni baby perempuan, so ahkak pertaruhkan gambar anak dara ni...


"mari membeli barang baby dengan harga borong,minimum 1barang di blog http://barangbabymurah.blogspot.com"

Nama Baby: Nur Zahra Marissa binti Edi Shazril

Nama Ibu: Marziah binti Zakaria

Ni hadiah yang boleh dipilih jika anda terpilih dan diumumkan sebagai pemenang...(pilih satu saja k)

1.rocker fishes price newborn to todder(biru).
2. Trunki bag (pink,merah,purple,kuning,biru)
3. Ergo carrier (hitam,pink,grey,hijau,biru)
4.toys storage(pooh,cars,princess)
5.playmat mothercare(pink, lion)
6.toilet train toddler
7.elc purple with hanging toys


Hadiah yang saya akan pilih jika menang....


adalah..

item 2 iaitu T
runki bag merah!!!!!!

Mommy Safiyyah, saya nak menang..ehek ehek..

Tarikh mula contest adalah 12.6.2013 dan tarikh tutup contest adalah 7.7.2013. Jom pakat ramai-ramai join!!

Reactions:

0 comments:

Post a Comment

back to top