Read more: http://www.wayneharraz.com/2015/04/how-to-score-100-seo-at-chkmecom.html#ixzz3d6YfFT3V Chapter 6 || MISTERI SMS 22022, NOTIFYME... ~ olahbersama® Blogger Widgets

June 06, 2013

Chapter 6 || MISTERI SMS 22022, NOTIFYME...

| Photo by: edi || posting by : edi |


Bismillahirrahmanirrahim...

Nak cite... ni kesekian kalinya aku dpt sms dari 22022. From the beginning, aku dok ingat ni mcm scam yg nak nak trap aku tuk follow the instruction, sbb bulan2 dia akan charge RM1/month. 

'alaaa, singgit pun nak kire' ..bukan masalah tu.. kang takut ada chanrge2 lain yg hidden ni.. leceh lak nanti kmdian hari. SMS ni tiap kali aku terima lepas aku call somebody then masuk vmail sbb out of coverage atau depa off phone.







last2, aku block SMS ni 



Pagi ni aku try call opismate aku, masuk vmail die, then spt biasa dapat laa SMS ni.. saje gatal tangan nak check apekejadahnya SMS ni.. so type laa sjibik2 ayat SMS ni n paste kat text box pakcik google.. dapat laa jawapan.. yang mana mmg ini service dari celcom.. 



so terungkailaa misteri nombot ni, mmg laa si celcom ni ada service ni. service bndalah ni nama dia NotifyMe.. kira2 cam mnarik gak.. kalu dalam situasi mrajuk, uhuk uhuk... makwe pakwe asik nak off hphone je, then kite leh tau bile masa dia ON tepon.. untuk pemakai tegar CELCOM je laa.. knapa tegar? sbb customer cam aku ni malas nak subscribe bndalah2 camni. nak2 lg, aku tak suke sgt service CELCOM ni.. so malas nak bg duit lebih akt dorang..  knapa aku tak suke CELCOM?... lain entry aku cite...

tapi kenapa aku masih dgn CELCOM? sbb ......... pakej company... pakai je laa... 
Reactions:

0 comments:

Post a Comment

back to top