Read more: http://www.wayneharraz.com/2015/04/how-to-score-100-seo-at-chkmecom.html#ixzz3d6YfFT3V Chapter 11 || hari bapa sebagai seorang bapa... ~ olahbersama® Blogger Widgets

June 17, 2013

Chapter 11 || hari bapa sebagai seorang bapa...

| Posting by: edi || Photo by : edi | 


Bismillahirrahmanirrahim,

Ada ka hari bapa sebagai seorang ibu?... hahahahaha dah tentula ada... gelak dulu baru bagi fakta. Kalu ibu tunggal, dia laa ibu dia laa bapa so akan smbut 2 kali tiap may & jun.. 'rugget' kan?.. tp mmg respect pd mereka yg punya keadaan spt tu.

Bagi aku petang marin, nak habaq mai, aku bw laa anak2 n ibunya skali (sbb ibu dia yg teringin) tuk layan main2 di playground Antara Gapi, Serendah. tenang dan selesa tuk bawak anak2 nak bersiar2 secara santai. tempat tak laa besaq sangat, ak laa simple.. boleh laa.. 


dari pandangan galaxy note aku

Lagi dari pandangan gajet yg sama..


tapi jgn tktau Zahin tak berani nak masuk kolong2 tu, katanya gelap.. ada skali tu dialog ni kluaq dari mulut Zahin pd seorang kekanak yg mungkin setahun dua ja tua dari dia..

ZAHIN : kakak..kakak.. masuk laa situ (sambil mnunjukkan salah sebuah kolong)
KAKAK : tanpa suara ..(geleng kepala)
ZAHIN : ala kakak masuk ja, tak takut pun.. nnt kluar situ (smbil mnunjukkan jalan kluar  
kolong tu)

dalam hati aku, pndai tol drama anak sulong sorang ni.. tang dia tak berani pun..hihi

dalam masa sama si adik, Zahra pun mnunujukkan skillnya bjalan tanpa dipimpin.. laju ja.
mmg happy sangat dia...


video

Zahra terkedek kedek...

video

Ini la kolong yang aku maksudkan...



beberapa momento yg sempat dirakam... sempena hari bapa...


Zahra, enjoy her ride

Time ni Zahin tak tgk bnd lain dah...

Happy ja muka...

Main kot lerah ni ja, masuk kolong blom berani

Adik Zahra, punya lama syok main buai..

Baru nak start tunjuk skill...

Penat bjalan, meniti pulak...

Reactions:

0 comments:

Post a Comment

back to top