Read more: http://www.wayneharraz.com/2015/04/how-to-score-100-seo-at-chkmecom.html#ixzz3d6YfFT3V Chapter 159 || Al-fatihah dari Zahra... ~ olahbersama® Blogger Widgets

June 01, 2015

Chapter 159 || Al-fatihah dari Zahra...

| Posting by: jie || Photo by : jie | Bismillahirrahmanirrahim,


** Entry ini bukan untuk show off. Just a record. In case I'm no longer here. It will be a good flashback/ throwback/ sweet memories for my love ones. In Sya Allah.

Doa makan dari Ustajah Zahra. In 3 days she will be 3. Masya Allah. How time flies. Ibu emo. 

video

Al-Fatihah. I am impress. Aku masa 3 tahun tak hafal lagi kot. Sungguh la bagai dikata. Pada waktu ini kanak-kanak sangat mudah menghafal. 

video


Nah lagi satu video. Ibu siap tolong translate lagi. Sebab ramai parents lain pun tak paham. Aku pun kena tengok lagu asal baru paham. Wakakaka...

PELANGI PELANGI ALANGKAH INDAHMU
MERAH KUNING HIJAU DI LANGIT YANG BIRU
PELUKISMU AGUNG SIAPA GERANGAN
PELANGI PELANGI CIPTAAN TUHAN

video

Terima kasih pada cikgu-cikgu Zahra di taska. Macam-macam Zahra dah belajar. Macam-macam ilmu Zahra dah dapat.
Cikgu Zahra pun ramai. Semua baik baik belaka. Alhamdulillah. 

Zahin di Bukit Kapar. Mak nek jaga.
Bila dia ada Masya Allah bising, tak diam.
Bila tak ada.. sunyi nya..
Baru tau nikmat Allah tak terkata.
Tak boleh nak dusta.

OK. Emo lagi. 


Bai.  

Reactions:

1 comment:

  1. itulah kita kekadang tak perasan waktu cepat berlalu.. ermm memang bila seorang tak ada mesti rasa sunyi kan..

    ReplyDelete

back to top