Read more: http://www.wayneharraz.com/2015/04/how-to-score-100-seo-at-chkmecom.html#ixzz3d6YfFT3V Chapter 95 || Perbualan anak beranak... ~ olahbersama® Blogger Widgets

August 27, 2014

Chapter 95 || Perbualan anak beranak...

| Posting by: jie || Photo by : Edi |

Bismillahirrahmanirrahim,


# Scene 1- Dalam kereta.
Ayah : bla bla bla bla...Tu yang ayah tak nak..Tok tak nak...bla bla bla...tak nak..
Zahra :  Ayah tak nak..Tak nak sudah...

* Zahra is 2y 2 month. We dont expect any answer or feedback from her sebab kami sembang berdua saja..



# Scene 2 - Dalam kereta
Zahin : Ibu, kita dah lalu ikut jambatan. Balik ni kita naik feri pulak tau.
Ibu : Ok
Zahin : Ibuu...jangan la jawab macam tu..dah mula cranky..
Ibu : Abis tu nak jawab apa?
Zahin : Jawabla "takde masalah"
Ibu : T____T
Ayah : :) :) :) :)


#Scene 3 - Dalam kereta
Ayah sembang dengan ibu....
Ayah : bla bla bla..ba ba ba..ba na na..bla bla...
Ibu : bla bla bla..ba ba ba..ba na na..bla bla...
Ayah : bla bla bla..ba ba ba..ba na na..bla bla...
Ibu : (Diam...)
Zahin : Hahahahaha.. Ibu tak dengar cakap ayah...
Ayah : T_____T


Basically takde la kelakar ke hapa..Yang nak diceritakan di sini adalah we dont expect that kind of answer from our kids. Anak-anak, jangan besar sangat boleh tak.. Nanti ibu rindu...








ok bai.






Reactions:

6 comments:

  1. Comel je jwpn anak2 generasi Y..
    x mcm kita dlu2..

    ReplyDelete
  2. memang best dngr bdk2 berckp.. singgah blogwalking dan follow sini.. #24 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Fatin.. Nanti sy singgah and follow plak.. :)

      Delete
  3. Kanak2x kalau dah pandai bercakap,dia akan banyak bertanya.kadang2x kita merasakan dan memohon doa Ya Tuhan lambatlah masa berlalu untuk anakku.kerana belum puas utk melihat dia dalam dunia kecilnya.Salam ukhwah dan follow

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la Putra.. Nanti anak-anak dah besra kita refer blog je lah nak baca balik.. Nak ingat dalam kepala sendiri memang takkan semua kekal.. Insya Allah nanti saya follow. TQVM

      Delete
  4. uhh seronok je ade anak2 ni kan.. sekrang pon anak pandai2 je..
    saje jalan2.. meh lah jenguk2 teratak tak seberape.. baru nak berjinak2 ni http://hidayuayumie.blogspot.com/

    ReplyDelete

back to top