Read more: http://www.wayneharraz.com/2015/04/how-to-score-100-seo-at-chkmecom.html#ixzz3d6YfFT3V Chapter 1 || Big Z & Cute Z at AMC ~ olahbersama® Blogger Widgets

May 23, 2013

Chapter 1 || Big Z & Cute Z at AMC

 | photo by: edi || posting by : edi |



ZZ di AMC by marziahzakaria

Abg Z tunjuk macho laa tu.. huhu.. yg adik sibuk nak ngadu dgn ibu psal kesakitan yg dialami,, cewwah!.. takde mane pun amik darah je, test2 dua2 alhamdulillah.. no infection atau tiada infeksi yg dapat dikesan pada kedua2 budak comel ni... Oh lupa.. abovementioned story tu psal ZZ, zahin & zahra... anak2 kami yg kami amat sayang.. wpun smua orang well known yg kecomelan depa ni asal kacukan darah jawa+penang.. tp yg paling penting mereka adalah anugerah Allah yang meminjamkan pd kami anak2 cerdik ni. InsyaAllah kami akan didik mereka menjadi anak2 yg patuh, taat, setia, adil, amanah, cekap untuk memimpin donia sbg khalifah Allah.... 


wallaaa... ni sempat aku captured kat rack display kat AMC, apa itu AMC? sejenis toko jamu yg dikatakan antara terhebat di rantau bukit beruntung.. wuhuuuu.. Klinik 24 jam laa <<EKEleeee.. Aniza Medical Center. Aku tktau ape kejadah bendalah ni tapi sgt unik dan susah gile kot nak create sejibik camni.. amaze kjap.. syukur Allah beri akal utkku berfikir, dan mnikmati keindahan ciptaan yang diilhamkan kepada sipembuat..

Oh, cite asal tadi tak abis lagi ek.. kesudahannya kami EL selama 3 hari, sekian..


Reactions:

0 comments:

Post a Comment

back to top